Blog / Recepten

2016-07-11

Voedingsdagboek Nikki: maandag 11 juli

Voedingsdagboek maandag 11 juli

Vandaag heb ik een vroege dienst van 07.00 tot 15.00 uur. Ik zet altijd de avond van te voren mijn eten al klaar zodat ik het ’s ochtends alleen maar uit de koelkast hoef te pakken.
Mijn wekker gaat om 06.00 uur en ik ontbijt pas als ik op mijn werk ben.

Rond een uurtje of 08.00, na 2 espresso’s op de nuchtere maag, eet ik een schaaltje (150 ml) boerenyoghurt appel/kaneel smaak met 2 eetlepels Granola.

Om 10 uur eet ik mijn tussendoortje, dit is meestal fruit en vandaag eet ik een mineola. Ook worden er op mijn werk petit fourtjes aangeboden maar ik sla even over. Bij mijn fruit drink ik een kopje thee.

Sowieso drink ik op mijn werk meer koffie dan thuis, zo’n 5/6 espresso’s per dienst. Daarbij probeer ik wel veel water/thee te drinken.

Om 12 uur eet ik mijn lunch. Vandaag bestaat hij uit een salade met een kopje soep. In de salade zit een flink stuk komkommer, 6 cherrytomaatjes, 2 handjes gemende sla, 4 plakjes kipfilet en een gekookt eitje.

In de auto, onderweg naar huis eet ik een appel en later thuis nog 1 losse Sultana.

Vriendlief mocht kiezen wat we gingen eten en het werd een Wereldgerecht: Kofta. Dit is wel één van mijn favoriete gerechten van Knorr. Ik gooi er altijd lekker veel groenten doorheen. Een hele courgette, ui en een blik tomatenblokjes.

Om 19.30 uur ga ik sporten, een lesje Bodyshape. Om 21.00 uur zit ik gedoucht op de bank en drink ik nog een kopje thee met een stukje chocola.

Totaal Kcal: 1408

nikki - 08:35:44 @ algemeen, Recepten | Een opmerking toevoegen