Blog / Recepten

2016-07-13

Voedingsdagboek Nikki: Woensdag 13 juli

Mijn tweede voedingsdagboek van deze week en dit keer van een vrije dag.

Ik werd vanmorgen wakker met hoofdpijn, dus ik heb eerst pijnstillers genomen met 2 glazen water en ben weer in bed gaan liggen. Na 1,5 uur werd ik weer wakker, gelukkig zonder hoofdpijn. 
Als ik vrij ben, ontbijt ik altijd vrijwel direct als ik wakker wordt. Ik ontbijt met 150 ml Optimel yoghurt in aardbeien smaak met 2 eetlepels Granola, never change a winning team! Bij mijn ontbijt drink ik een kopje koffie en daarna een kop thee. 

Rond 10.30 heb ik ik afgesproken bij mijn oma, ik drink 2 koppen koffie en ik eet een Mergpijp. Mijn oma haalt altijd wat lekkers in huis als ik kom en ik wil en kan het niet afslaan. Ik reken dit dus maar als een rijkelijk tussendoortje.

Na mijn oma gaan we nog even richting de bouwmarkt en rond 13.30 zijn we thuis. Mijn late lunch bestaat uit 2 meerzaden crackers, eentje met kaas en de andere met Heinz Sandwichspread in de smaak tuinkruiden. Hierbij eet ik ook een gekookt eitje en drink ik een glas halfvolle melk.

Rond een uurtje of 15.45 krijg ik honger en eet ik een banaan en drink ik 2 koppen thee.

Ons avondeten bestaat uit volkoren pasta met spinazie á la creme, een uitje en gebakken spekjes. Niet heel bijzonder maar wel lekker. 

’s Avonds drink ik nog een kopje koffie en een kop thee. Rond 21.00 snoep ik nog wat chocola.

Dat was hem weer :D

nikki - 17:39:30 @ algemeen, Persoonlijk | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments