Blog / Recepten

2016-07-14

Voedingsdagboek Corinde: donderdag 14juli

Vandaag wederom een vrije dag! Net of ik nooit werk :)  Nou ja vrij..Kind 1 was om 6uur wakker en kind 2 om kwart voor 7…Lang leve het moederschap LOL.
Een vroeg ontbijt dus. Ik ontbijt met twee spelt boterhammen. 1 met jam en 1 met gekleurde hagelslag met een kop thee. Hartig beleg vind ik ’s morgens niet lekker.
IK kies voor spelt brood omdat ik het vooral heel lekker vind en ook blijft het langer vers. Natuurlijk wel van de bakker.

NA een wandelingetje naar de supermarkt drink ik een kopje zwarte koffie in de tuin met een stuk ontbijtkoek.

Ik lunch om half 1 met magere yoghurt, appel en banaan met granola mix en wat kaneel. Ik drink er een groot glas water bij.

Na de lunch komen mijn nichtje en neefje langs en later ook Nikki met haar zoontje. We drinken koffie in de tuin. Meestal nemen we daar een koekje bij, maar dit was ik nu eigenlijk vergeten. We hadden het vast te druk met al die vijf kinderen :)

Het avondeten bestaat uit gemarineerde kalkoenfilet met verse worteltjes en wat bruin stokbrood uit de oven. We drinken er water bij. Ik probeer zoveel te maken wat iedereen lekker vind. Want eten moet gezond -,maar ook leuk zijn. Ik wissel veel af tussen gekookte aardappel/ gebakken aardappel/ pasta. Zoete aardappel is hier ook favoriet!!

Ik neem geen toetje vandaag.

Om 9uur neem ik nog een kop thee met een time-out koekje

corinde - 20:08:19 @ Persoonlijk | Een opmerking toevoegen