Hallo, welkom op onze website!


Wij zijn twee jonge dertigers die hebben gemerkt dat samen op de voeding letten en sporten heel motiverend kan zijn. We hebben elkaar door moeilijke momenten heen geholpen, we waren elkaars stok achter de deur en het belangrijkste; we hadden er steeds meer plezier in!

Nu willen wij samen met jou aan de slag. Als jouw Buddy gaan wij samen werken aan een gezonder en sportiever lijf. Dit gaan wij doen door middel van een op jouw lijf geschreven voedingsschema, coaching sessies en eventueel samen sporten.
Wij kijken naar je persoonlijke situatie, niet alleen je gewicht maar ook naar fysieke bezigheden, eetgewoontes, doelen en wensen.
Wij geven je tips&tools voor het omgaan met moeilijke momenten, gezonde tussendoortjes en het maken van de juiste keuzes. Een totale bewustwording van jouw lijf-style.

Wij begeleiden je hoe lang jij wilt. Iedereen is anders en heeft een andere motivatie nodig. Waar de één het af kan met wat simpele tips heeft de ander veel meer behoefte aan coaching om bijvoorbeeld emotie-eten de baas te worden. We helpen je net zo lang tot jij het ook alleen kan. 

Bij Buddies4lijf geven de coaches net dat beetje extra. Zoals even een whatsApp sturen bij vragen of moeilijke momenten. Ook werken wij anders dan gewone gewichtsconsulenten of diëtisten. Wij komen ten eerste bij jou thuis, lekker makkelijk in je vertrouwde omgeving. Ook coachen wij naar een blijvende gewichtsverandering door onze cliënten geen dieet te laten volgen, maar zelf laten nadenken over gezonde voeding en waarom ze op bepaalde momenten bijvoorbeeld veel snoepen. Dit lijkt eenvoudig, maar mensen eten zo veel vaker uit emotie dan dat ze echt trek hebben. Bij Buddies4lijf kunnen we jou daar van alles over leren.

Wij vinden het leuk en belangrijk om mensen te verbinden en het "samen gevoel" te creëren. Daarom organiseren we zo vaak mogelijk leuke en leerzame workshops zoals eten uit emotie, maar ook strandwandelingen, Zumba avonden, kookworkshops etc.


Buddies4lijf staat voor:
- Zeer persoonlijk contact en consult aan huis
- Een persoonlijk voedingsadvies
-  contact via WhatsApp/Mail/Telefoon.
- Coaching sessies per keer in te plannen. Gewoon bij jou thuis of tijdens een wandeling over het strand bijvoorbeeld.
- Samen sporten, wandelen, zwemmen, bootcamp of naar Zumba. Niks is ons te gek, als jouw  Buddy gaan wij met je mee.
- Er  komen wekelijks lekkere, makkelijke en gezonde recepten op onze social media te staan.
- Wij bieden verschillende workshops aan, zoals strandwandelingen, kookworkshops en lezingen.
- Community van Buddies.

Wacht niet langer en ga voor een betere versie van jezelf. Blijvend gewichtsverlies is echt makkelijker te realiseren dan dat je misschien zult denken, en het het helpt zeker mee als wij je de sleutel naar het succes kunnen aanreiken. We gaan ervoor, samen!

 

Liefs Corinde & Nikki