Wie zijn wij?

 

 

Ik ben Nikki Nuis - van der Flier en ik woon samen met mijn man en zoontje in Alphen aan den Rijn.

Ken je dat moment? Dat je in een pashokje een bikini staat te passen, in de spiegel kijkt en er gewoon helemaal klaar mee bent? Nou dat moment heb ik ook gehad. Ik besloot het roer om te gooien. Ik ging gezonder & bewuster eten en meer sporten. Het resultaat was dat ik afviel, een gezonder en fitter lijf ervoor terug kreeg en ik gelukkiger was met mijzelf.

Maar weet je wat mij het meeste hielp? Mijn maatje Corinde. Door samen te gaan sporten, gezonde recepten uit te wisselen en elkaar te motiveren als het wat minder ging, viel ik gestaag af en kreeg ik een gezonder en sportiever lijf voor terug. Door een goede balans te vinden, kan ik nog steeds genieten van een heerlijk wijntje op een terras of een stuk taart op een verjaardag. Want ik weet nu dat het kan.

Omdat we alle twee ook in de onregelmatige dienst werken, weten we dat dit soms ook lastig kan zijn qua eetmomenten. Bestel je avondeten of kook je vers op je werk? En wat eet je tijdens de nachtdienst? Hierin kunnen wij jullie dan ook goed coachen.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie te werken aan een gezonder en sportiever lijf!
Ik ben Corinde Tromp en ik woon samen met mijn man en twee dochtertjes in Oegstgeest.

Snoepkont eerste klas /Chocoladeverslaafd / houden van een lekker wijntje/ mijn koffie eigenlijk niet lekker vinden zonder koekje- dat ben ik allemaal..maar aan de andere kant hou ik ook ontzettend van gezonde salades, powerfoods, gezellige sportuurtjes, praten over gezonde voeding & last but not least: een gezond en strak lichaam. Nu ging dat voorheen makkelijk, ”slank blijven”, maar na twee zwangerschappen (en 2 maal 20kg erbij) helaas niet zo makkelijk meer.

Het was tijd voor een gezondere “lijfstyle”. Maar hoe nu de balans vinden tussen genieten van lekker eten, maar toch gezond- en op gewicht blijven en minder kilo’s die er niet meteen weer aankomen? Inmiddels heb ik deze balans volledig gevonden samen met mijn buddy Nikki. Wij motiveren &stimuleren elkaar enorm. En vooral in het begin (bij de eerste kilo’s) was dit ontzettend belangrijk. Samen sporten,elkaar tips geven,gezonde recepten uitwisselen. Het werd eigenlijk steeds leuker!! Ook kwamen we erachter hoe belangrijk het is om “moeilijke eetmomenten” bespreekbaar te maken.

Super fijn om nu ook andere mensen te kunnen helpen om blijvend gewicht kwijt te raken op een gezonde manier en een goede “lijfstyle” aan te leren.

Ik ben al jaren werkzaam in de zorg, maar nu dus ook als coach bij Buddies4lijf